Bra servicenivå och rimliga priser gör att MM Constructions AB:s kunder rekommenderar oss som en pålitlig transportfirma. Vi erbjuder kontors- eller lägenhetsflytt, vi flyttar in och ut/monterar/demonterar/ möbler åt dig i hela Stockholm och Stockholms län.
Varje pålitliga transportfirma satsar på sitt goda rykte. Det är värt att kolla omdömen om en transport- och flyttfirma, hitta dess historia och en detaljerad beskrivning av dess tjänster innan du ger ett uppdrag. En bra transportfirma har inte bara en bilpark utan den kan också råda om ett lämpligt transportmedel beroende på lastens volym och flyttdatumet.

I dagens inlägg ska vi berätta om populära transporttjänster

Flytt mellan städer

Vår transportfirma erbjuder både företagsflytt och bohagsflytt i Stockholm och Stockholm läns städer inom 30 kilometer från Sveriges huvudstad.

Vi väljer en lämplig bil och efter kundens önskemål väljer vi även lämpliga specialister som ska hjälpa till med lastning av dina saker. De råder hur sakerna ska packas, vilken bil ska väljas och vilken tid är bäst för att flytta. De förbereder också en optimal väg.

(Bild: David Goehring, Creative Commons)

Små flyttar med skåpbil

Det uppstår ofta behov av att transportera stora mängder saker (transport av ett inköp från butik, flytt till en ny lägenhet). Det är bra att veta att det är bäst att organisera en sådan transport med mindre skåpbilar. De är mycket flexibla och hjälper oss att snabbt transportera saker från en till en annan stadsdel av Stockholm och undvika köar. Då vet vi också transportkostnad redan före flytten.

Leverans med skåpbil sker enligt ett fast schema utan förseningar. Det är möjligt med våra erfarna chaufförer som känner Stockholm läns vägar och vår kunskap att välja en optimal, kundspecifik väg.

Packmästare

Vår transportfirma erbjuder packtjänster. Vi erbjuder sådana tjänster som:

 • montering och demontering av möbler,
 • packning av möbler, personliga ägodelar, böcker, husgeråd m. m.,
 • möbelflytt,
 • transport av byggmaterial,
 • bortforsling av byggavfall,
 • demontering och packning av ljuskronor, speglar, lampor, målningar,
 • bortkoppling och anslutning av elektriska anordningar,
 • piano-, kassaskåpstransport.

Våra packmästare erbjuder kvalitetstjänster, de är artiga och ser prydligt ut. Vi ger dig möjlighet att betala kontant och med kort. Vi talar olika främmande språk.

Varför lånar det sig att anlita en flyttfirma?

Att lasta och flytta tunga föremål kräver kraft och professionella vanor. Men det är en sak till som är speciell med oss:

 • Våra packmästare känner Stockholm och dess område bra vilket gör din flytt kortare;
 • Vi kan hantera last med olika mått vilket gör det möjligt att bevara rumsinredning (möbler, väggar, golvmattor, värdefulla föremål);
 • Vi vet hur att arbeta med ömtåliga föremål som kräver en särskild hantering (ljuskronor, speglar, målningar, antikviteter, hemarkiv, vaser och glasföremål).